Trykbar i det daglige

På Trykbar har du mulighed for at rafle, spille backgammon og andre klassiske værtshusspil. Derudover har vi et bordfodboldbord. 10 bolde koster 10 kr., og du har mulighed for at hæve tiere i baren.

Jule- og påskefrokost Vidste du, at vi tilbyder dig og dine kolleger at starte højtiderne med en hyggelig fyraftensfrokost?

Vi byder på  klassisk buffet samt fadøl og snaps, som I kan nyde i fred og ro i vores hyggelige og røgfri lokaler lige ved siden af Kongens Have.

Vores pakke er den ideelle løsning til jer, der er en mindre virksomhed eller som lige vil samle venner og veninder til lidt jule- eller påskehygge efter arbejdstid.

Hold dig opdateret på vores facebookside.

Ølsmagning Book en ølsmagning via vores bookingformular her på siden. I smager på 5-6 øl hver og får en kyndig gennemgang om hver enkelt af dem af jeres egen dedikerede bartender. Vælg frit mellem 5 forskellige pakker. Snacks følger med i prisen, som er 250 kr. pr. person. Min. 6 personer

Sport, politik og alt det andet På Trykbar har vi både storskærm og to tv-skærme, som giver mulighed for at vise sport og andre store begivenheder. I andet halvår af 2022 kan du blandt andet følge følgende begivenheder live på Trykbar:

Tour De France (juli)

Nations League (september)

VM i fodbold (november-december)

Dronningens Nytårstale (Nytårsaften)

Hold dig opdateret om livestream på vores facebookside.

Møntergade Festival

I weekenden i uge 30 omdanner vi gaden foran Trykbar til en hyggelig gadefest med livemusik, økologisk øl og mad og masser af hygge. I 2022 er det lørdag den 30. og søndag den 31. juli. Hold dig orienteret via vores sociale medier, hvor du også kan læse mere om de enkelte aktører og kunstere på festivalen. Der er selvfølgelig gratis adgang.

Online booking

Skal du reservere et bord, booke en ølsmagning, julefrokost eller booke hele Trykbar til et selskab? Dette kan du gøre igennem vores formular herunder.

© Copyright - Trykbar