Ølsmagning Carsten Berthelsen

Lørdag d.2 april får vi fornemt besøg her på Trykbar.
Her får du nemlig en enestående mulighed for at opleve forfatter, foredragsholder og ikke mindst ølguru kendt fra blandt andet Natholdets Julekalender Carsten Berthelsen, som dykker ned i vores store sortiment af øl fra ind- og udland.

Carsten er blandt meget andet forfatter til bogen “50 øl du skal smage, før du dør”, og han er desuden dommer ved flere store internationale ølkonkurrencer, så det er altså en mand fra superligaen, vi får besøg af.

Vi skal lære en masse og høre alle de sjove anekdoter, men ikke mindst skal vi naturligvis smage en masse lækre øl.
Køb din billet til dette enestående arrangement allerede i dag via dette link https://billetto.dk/e/olsmagning-med-carsten-berthelsen-billetter-601299
billetprisen er 150 pr. stk. Sæt max antal til 35 eller 40

Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at få fat i en billet.

Trykbar

På Trykbar har du mulighed for at rafle, spille backgammon og andre klassiske værtshusspil. Derudover har vi et bordfodboldbord. 10 bolde koster 10 kr., og du har mulighed for at hæve tiere i baren. Der kan dog være restriktioner ifm. covid-19 som gør, at bordet er lukket af.

Jule- og påskefrokost Vidste du, at vi tilbyder dig og dine kolleger at starte højtiderne med en hyggelig fyraftensfrokost?

Vi byder på  klassisk buffet samt fadøl og snaps, som I kan nyde i fred og ro i vores hyggelige og røgfri lokaler lige ved siden af Kongens Have.

Vores pakke er den ideelle løsning til jer, der er en mindre virksomhed eller som lige vil samle venner og veninder til lidt jule- eller påskehygge efter arbejdstid.

Der kan være ændringer i menu, max. deltagerantal mv. grundet covid-19-restriktioner. Hold dig opdateret på vores facebookside.

Ølsmagning Book en ølsmagning for op til 10 personer via vores bookingformular her på siden. I smager på 5 øl hver og får en kyndig gennemgang om hver enkelt af dem af jeres egen dedikerede bartender. Snacks følger med i prisen, som er 150 kr. pr. person.

Sport, politik og alt det andet På Trykbar har vi både storskærm og to tv-skærme, som giver mulighed for at vise sport og andre store begivenheder. I 2021 kan du blandt andet opleve følgende begivenheder live på Trykbar:

VM i ishockey

Champions League-finale

EM i fodbold

Tour De France

Valgaften ifm. kommunalvalget

Dronningens Nytårstale

Hold dig opdateret om livestream på vores facebookside.

Online booking

Skal du reservere et bord, booke en ølsmagning, julefrokost eller booke hele Trykbar til et selskab? Dette kan du gøre igennem vores formular herunder.

© Copyright - Trykbar