Fadøl – Der er løbende udskiftning på flere af hanerne, så vi altid sikrer vores gæster nye, spændende øl. Hold øje med hjemmesiden og tavlerne i baren.

Husk at du kan få et stempelkort. Så giver vi hver tiende fadøl gratis.

Vi har desuden over 70 flaskeøl fra store dele af verden.

 • La Trappe Dubbel - 7% - 0,33 liter
  De Koningshoeven (NL)
  58 kr.
  La Trappe Dubbel har en dyb brun farve og attraktiv beige skum. Brugen af karamelmalt giver det en mild aromatisk karamelliseret karakter. Det har en rig maltet smag med et strejf af sødme. La Trappe Dubbel er en glat og lækker trappist-øl, og alligevel har den en rigtig fyldig krop og intens smag.
 • IPA - 6,2% - 0,4 liter
  Lagunitas Brewing Company (USA)
  58 kr.
  En let gylden IPA, som dufter skønt af blomster, humle og et strejf af karamel fra malten. Selvom denne øl er brygget med 43 forskellige humletyper og 65 malttyper, formår bryggeriet at holde den helt enkel.
  De mange malttyper bidrager med en raffineret bund og de adskillige humletyper giver den skønne bitterhed, som en rigtig IPA skal have.
 • All Day IPA - 4,7% - 0,4 liter
  Founders Brewing (USA)
  58 kr.
  Gylden filtreret session ale med højtstående hvidt skum. Duften er dejlig aromatisk med masser af citrusnoter og tropisk frugt.
  De mange malt- og korntyper kommer tydeligt til udtryk i smagen, hvor de giver dybde og fylde samt en sødme, der balancerer flot op mod humlens bitterhed.
  Eftersmagen er frisk og let bitter. Klassisk eksempel på en amerikansk humlet øl.
 • Hefe-Weissbier - 5,0% - 0,5 liter
  Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephaner (Tyskland)
  56 kr.
  En gylden og let uklar hvedeøl med et vedholdende og højtstående hvidt skum. Duften er klassisk med tydelige aromaer af hvede og krydderier. Smagen er behagelig, rund og blød. Øllen har masser af nuancer af brød, kiks og tørrede frugter som eksempelvis banan og abrikos. Øllen har yderligere et fint hint af nelliker og tørret appelsinskal. En behagelig og fuldstændig klassisk tysk hvedeøl.
 • Tail of a Whale - 4,8% - 0,4 liter
  Brutal Brewing (Sverige)
  58 kr.
  Øllen er brygget som en traditionel tysk hvedeøl men humlet med amerikansk citra-gær. Det giver et lækkert tvist, der smager uhyggeligt godt. En slags fusion mellem tysk hvedeøl og amerikansk IPA.
 • A Ship Full of IPA - 5,8% - 0,4 liter
  Brutal Brewing (Sverige)
  58 kr.
  En amerikansk IPA lige efter bogen med frugtige og blomsteragtige aromaer, der stammer fra de amerikanske humler cascade og amarillo samt den australske galaxy-humle.
 • Ale no. 16 - 5,7% - 0,5 liter
  Bryggeriet Refsvindinge/Vestfyen (Danmark)
  56 kr.
  En mørk overgæret guldøl brygget på vand, malt, humle og original engelsk gær. Øllen har en maltet smag med et strejf af nødder, en let ristet aroma og en tilpas sødme. En rigtig dansk nyklassiker.

  Ved juletid udskiftes den med deres julevariant Ale no. 24

 • Double Ambrée - 6,5% - 0,33 liter
  Grimbergen (Belgien)
  58 kr.
  Grimbergen Double er en belgisk klosterøl. Øllen har en smuk kobbergylden farve toppet af en flot råhvid skumkrone. Duften er fyldig med rige frugtige noter af velmodne pærer, vanilje og anis, fulgt af strejf af mørkt sukker og karamel. Øllen er indledningsvis sødlig med en passende bitterhed, der giver en herlig læskende balance. Fylden er blød og rund med en let brændt eftersmag.
 • Blanc - 5,0% - 0,5 liter
  Kronenbourg 1664 (Frankrig)
  58 kr.
  Er i december erstattet af Nørrebro Jule IPA fra Nørrebro Bryghus, 6,3 %

  En mørkgylden IPA med smag af masser af appelsin og humle.

  1664 Blanc fås i juleperioden på flaske

  En uklar hvidgylden hvedeøl med et frisk syrligt bid. Dominerende duft af citrus og sødlig frugtighed. Det uklare udseende og de tilsatte aromaer giver den en udpræget sommerlig profil. Øllen er lanceret i 2006 og lægger sig tæt op ad de traditionelle belgiske hvedeøl.

 • Tuborg Classic - 4,6% - 0,5 liter
  Carlsberg (Danmark)
  55 kr. (42 kr. indtil kl. 18.00)
  Danmarks første ”classic-øl” lanceret i 1993 i forbindelse med Tuborgs 120 års jubilæum. Det er en mørk pilsnerøl med en behagelig ristet smag og en smule sødme. Den er på en gang let at drikke og har masser af smagsindtryk med en lys brunlig farve og en frisk duft.
 • Grøn Tuborg - 4,6% - 0,5 liter
  Carlsberg (Danmark)
  55 kr. (42 kr. indtil kl. 18.00)
  Danmarks allerførste pilsnerøl, som så dagens lys helt tilbage i 1880. Grøn Tuborg har en mild og frisk smag og en behagelig humlebitterhed i eftersmagen. En gylden øl med hvidt skum og med en duft, der har strejf af blomster og korn.
 • Pilsner Urquell - 4,4% - 0,5 liter
  Asahi Breweries (Tjekkiet)
  65 kr.
  En flot strågylden øl med et knitrende hvidt skum. Verdens første pilsnerøl brygget siden 1842. I både duft og smag dominerer den rene duft af frisk korn, som bliver flot balanceret af en fin humlebitterhed, som giver en læskende friskhed og frugtighed.
 • Humle - 4,5% - 0,5 liter
  Carlsberg (DK)
  58 kr.
  Carlsberg Humle er en aromatisk og afbalnceret ufiltreret pilsnerøl brygget med humleolie fra Cascadehumlen. Du får i Calrsberg Humle en øl med en frisk smag, der samtidig ikke er for bitter. Carlsberg Humle er mere fyldig i smagen end Carlsberg pilsner, og har en indbydende duft af malt, blomster, fyrretræ og citrusskal.
 • Bombay IPA - 6,5% - 0,4 liter
  Nørrebro Bryghus (DK)
  58
  En kraftig øl, brygget på blandt andet økologisk pale ale-malt, som giver en dyb og intens maltkarakter. Masser af frugtige ale-aromaer suppleres af intense indslag af klassiske aromahumler, som er tilsat efter gæringen. Stor fylde, bitterhed og sødme præger denne øl på 6,5% alkohol. Og så er den lokalt forankret på Nørrebro.
 • Bryggerens Hane - 0,4 liter - Husbryggeriet Jacobsen
  Priser kan variere
  Jacobsens gæstefadøl, der udskiftes med en ny spændende variant ca. hver tredje måned. Hold øje med tavlerne i baren eller spørg din bartender, hvilken variant, vi har på hanen.
 • Imperial Brown Ale - 7,5% - 0,4 liter
  Nøgne Ø (NO)
  69 kr.
  Mørk kobberbrun brown ale fra det norske bryggeri Nøgne Ø, der ligger i Grimstad. Aroma af blandt andet let karamelliseret malt, urter og tørret frugt. I smagen er der noter af blandt andet brødskorpe, nødder, kaffe og appelsin. En rigtig lækker øl, der har en overall vurdering på 97 ud af 100 på ratebeer.
 • Fynsk Forår - 5% - 0,4 liter
  Ørbæk Bryggeri (DK)
  58 kr.
  Forårsklassikeren er tilbage på hanen på Trykbar. Øllen er opkaldt efter en kantate af den fynske komponist Carl Nielsen, som er født og opvokset ca. 25 km fra bryggeriet.

  Fynsk Forår dufter skønt af druer, pærer og bananer fra den belgiske gær, der er brugt til øllen – og naturligvis også hyldeblomst. Hyldeblomsten går også igen i smagen. Det er det, der giver Fynsk Forår den særlige smag af forår og sommer.

  Fynsk Forår er den perfekte forårsøl, der emmer af sol og den helt særlige følelse man får i kroppen, når blomsterne springer ud, og man kan mærke, at sommeren er på vej.

Online booking

Skal du reservere et bord, booke en ølsmagning eller booke hele Trykbar til et selskab? Dette kan du gøre igennem vores formular herunder.

© Copyright - Trykbar