Fadøl – Der er løbende udskiftning på flere af hanerne, så vi altid sikrer vores gæster nye, spændende øl. Hold øje med hjemmesiden og tavlerne i baren.

Husk at du kan få et stempelkort. Så giver vi hver tiende fadøl gratis. Samtidig kan du hver måned deltage i lodtrækningen om fine præmier, når du indleverer dit fyldte fadølskort i baren.

Vi har desuden over 60 flaskeøl fra store dele af verden.

 • Lager - 5,2% - 0,4 liter
  Brooklyn Brewery (US)
  65 kr.
  Den klassiske lager fra amerikanske Brooklyn Brewery er en kobbergylden øl med en let ristet maltsmag.
 • IPA - 6,2% - 0,5 liter
  Lagunitas Brewing Company (USA)
  65 kr.
  En let gylden IPA, som dufter skønt af blomster, humle og et strejf af karamel fra malten. Selvom denne øl er brygget med 43 forskellige humletyper og 65 malttyper, formår bryggeriet at holde den helt enkel.
  De mange malttyper bidrager med en raffineret bund og de adskillige humletyper giver den skønne bitterhed, som en rigtig IPA skal have.
 • All Day IPA - 4,7% - 0,4 liter
  Founders Brewing (USA)
  60 kr.
  Gylden filtreret session ale med højtstående hvidt skum. Duften er dejlig aromatisk med masser af citrusnoter og tropisk frugt.
  De mange malt- og korntyper kommer tydeligt til udtryk i smagen, hvor de giver dybde og fylde samt en sødme, der balancerer flot op mod humlens bitterhed.
  Eftersmagen er frisk og let bitter. Klassisk eksempel på en amerikansk humlet øl.
 • Hefe-Weissbier - 5,0% - 0,5 liter
  Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephaner (Tyskland)
  58 kr.
  En gylden og let uklar hvedeøl med et vedholdende og højtstående hvidt skum. Duften er klassisk med tydelige aromaer af hvede og krydderier. Smagen er behagelig, rund og blød. Øllen har masser af nuancer af brød, kiks og tørrede frugter som eksempelvis banan og abrikos. Øllen har yderligere et fint hint af nelliker og tørret appelsinskal. En behagelig og fuldstændig klassisk tysk hvedeøl.
 • Tail of a Whale - 4,8% - 0,4 liter
  Brutal Brewing (Sverige)
  58 kr.
  Øllen er brygget som en traditionel tysk hvedeøl men humlet med amerikansk citra-gær. Det giver et lækkert tvist, der smager uhyggeligt godt. En slags fusion mellem tysk hvedeøl og amerikansk IPA.
 • A Ship Full of IPA - 5,8% - 0,4 liter
  Brutal Brewing (Sverige)
  58 kr.
  En amerikansk IPA lige efter bogen med frugtige og blomsteragtige aromaer, der stammer fra de amerikanske humler cascade og amarillo samt den australske galaxy-humle.
 • Ale no. 16 - 5,7% - 0,5 liter
  Bryggeriet Refsvindinge/Vestfyen (Danmark)
  58 kr.
  En mørk overgæret guldøl brygget på vand, malt, humle og original engelsk gær. Øllen har en maltet smag med et strejf af nødder, en let ristet aroma og en tilpas sødme. En rigtig dansk nyklassiker.

  Ved juletid udskiftes den med deres julevariant Ale no. 24, der har lidt højere alkoholprocent.

 • Double Ambrée - 6,5% - 0,33 liter
  Grimbergen (Belgien)
  60 kr.
  Double Ambrée er en klosterøl af traditionel belgisk type. Den er flot kobbergylden og er toppet af en flot råhvid skumkrone.

  Duften er fyldig med frugtige noter af modne pærer, vanilje og anis fulgt af et strejf af sukker og karamel.

 • Blanc - 5,0% - 0,5 liter
  Kronenbourg 1664 (Frankrig)
  60 kr.
  En uklar hvidgylden øl brygget på hvede og med et frisk syrligt bid. Dominerende duft af citrus og sødlig frugtighed. Det uklare udseende og de tilsatte aromaer giver den en udpræget sommerlig profil. Øllen er lanceret i 2006 og lægger sig tæt op ad den traditionelle belgiske witbier.
 • Tuborg Classic - 4,6% - 0,5 liter
  Carlsberg (Danmark)
  55 kr. (42 kr. indtil kl. 18.00)
  Danmarks første ”classic-øl” lanceret i 1993 i forbindelse med Tuborgs 120 års jubilæum. Det er en mørk pilsnerøl med en behagelig ristet smag og en smule sødme. Den er på en gang let at drikke og har masser af smagsindtryk med en lys brunlig farve og en frisk duft.
 • Grøn Tuborg - 4,6% - 0,5 liter
  Carlsberg (Danmark)
  55 kr. (42 kr. indtil kl. 18.00)
  Danmarks allerførste pilsnerøl, som så dagens lys helt tilbage i 1880. Grøn Tuborg har en mild og frisk smag og en behagelig humlebitterhed i eftersmagen. En gylden øl med hvidt skum og med en duft, der har strejf af blomster og korn.
 • Pilsner Urquell - 4,4% - 0,5 liter
  Asahi Breweries (Tjekkiet)
  65 kr.
  En flot strågylden øl med et knitrende hvidt skum. Verdens første pilsnerøl brygget siden 1842. I både duft og smag dominerer den rene duft af frisk korn, som bliver flot balanceret af en fin humlebitterhed, som giver en læskende friskhed og frugtighed.
 • Pulp Art IPA - 6,0% - 0,4 liter
  Brooklyn Brewery (USA)
  65 kr.
  Brooklyns NEIPA Pulp Art er tilbage på hanen. Det er en hazy IPA med en duft præget af lækre tropiske citrusfrugter, og smagen er frisk med noter af citrus og mango.

  Med Pulp Art har Brooklyn ønsket at bringe hazy IPA, som har været stort i USA i mange år, ud til masserne. Layoutet har tydelig inspiration fra den amerikanske popart-kultur med Andy Warhol som den mest nævneværdige figur.

 • Burst IPA - 5,5% - 0,4 liter
  Mikkeller (Danmark)
  69 kr.
  Danske Mikkeller er vel nok det bedst kendte danske mikrobryggeri udenfor landets grænser, og vi er glade for endelig at have Mikkeller på hanen.

  Burst IPA er en westcoast med masser af humletoner, smag af passions- og citrusfrugter og en lækker, tør eftersmag.

 • Blue Moon - 5,4% - 0,5 liter
  Blue Moon Brewing (USA)
  65 kr.
  Et af de allerstørste amerikanske specialølbrands er nu på hanen.

  Blue Moon er en Belgian White krydret med frisk appelsinskal, som giver den en skøn sommerlig smag. Og som det sig hør og bør serverer vi den naturligvis med en frisk appelsinskive i glasset 

 • Guinness - 4,2% - 0,56 liter
  Guinness (Irland)
  69 kr.
  Guinness er et verdenskendt ølmærke, der blev grundlagt allerede i 1759 af Arthur Guinness. Guinness er en stout. Stout blev som øltype udviklet i 1700-tallets London, og Arthur Guinness blev inspireret herfra og adopterede fremstilingsmetoden. Guinness er kendetegnet ved at have smagsnoter af let brændt, ugæret byg, og Guinness er blandt andet også særligt kendt og elsket for sit tykke, næsten cremede skum, der smukt indpakker den mørke øl.
 • Pale Ale - 4,9% - 0,4 liter
  Herslev Bryghus (Danmark)
  65 kr
  En sand humlebombe fra Herslev Bryghus udenfor Roskilde. Tilsat masser af friske tropiske frugter har vi her en rigtig lækker pale ale, der hurtigt er blevet en nyklassiker på Trykbar.
 • 100W West Coast IPA - 6,8% - 0,4 liter
  Nya Carnegie (Sverige)
  60 kr.
  100W er en velsmagende lys og ufiltreret westcoast-IPA med noter af blandt andet grapefrugt, lemon, appelsin og blåbær.

  Øllen har fået sit navn, da det er bryg nummer 100 fra det svenske Nya Carnegie-bryggeri, der har til huse i en gammel fabrik, der fremstillede elpærer.

 • Helga Sour Ale - 4,7% - 0,4 liter
  Borg (Island)
  65 kr.
  Islandske Borg byder på en lækker sour ale lavet på friske, fuldmodne hindbær. Smagen er syrlig og læskende og gør Helga til en perfekt øl på en varm sommerdag.
 • Juicy Island IPA - 6,5% - 0,4 L
  Svaneke (Danmark) (Og Rock Brew - 6,2%)
  65 kr.
  Juicy Island er brygget i anledning af Sveneke Bryghus’ 23-års fødselsdag og blev lanceret den 20. april. Det er altså en helt ny øl, vi nu har på hanen.

  Juicy Island er en lækkerbisken af økologiske humler, mango, lime, mandarin, melon og fersken og er en sand symfoni af smagsindtryk. En frisk og lækker NEIPA til den danske sommer.

  I forbindelse med Copenhagen Beer Week har vi i en kort periode Rock Brew, som er en lækker humlet Maibock udviklet af de 4 bornholmske bryggerier Svaneke Bryghus, Small Batch, Beer Here og Lucky Island Brewing. Vi har den kun i meget begrænset oplag, så skynd dig at smage den, mens du kan.

 • Double IPA - 8,3% - 0,4 liter
  Herslev Bryghus (Danmark)
  60 kr
  Herslev Double IPA er dobbelt op på det hele: Humle, malt og alkohol.

  Double IPA har en fyldig krop med en citrusagtig bitterhed, der afrundes af maltens dybder. Med en IBU på 85 leverer Herslev Double IPA på alle parametre.

 • Fynsk Forår - 4,8% - 0,4 liter
  Ørbæk (Danmark)
  65 kr.
  Fynsk Forår dufter skønt af pærer, druer og bananer, som stammer fra den belgiske gær, der er brugt til denne lyse ale. Markante noter af hyldeblomst gør denne forårsklassiker til en sikker vinder på Trykbar, når foråret kommer. Fra marts til maj kan du derfor igen nyde denne øl, der i øvrigt har fået sit navn efter et værk af den kendte komponist Carl Nielsen, der er født og opvokset ikke langt fra Ørbæk.

Online booking

Skal du reservere et bord, booke en ølsmagning eller booke hele Trykbar til et selskab? Dette kan du gøre igennem vores formular herunder.

© Copyright - Trykbar