Fadøl – Der er løbende udskiftning på flere af hanerne, så vi altid sikrer vores gæster nye, spændende øl. Hold øje med hjemmesiden og tavlerne i baren.

Husk at du kan få et stempelkort. Så giver vi hver tiende fadøl gratis. Samtidig kan du hver måned deltage i lodtrækningen om fine præmier, når du indleverer dit fyldte fadølskort i baren.

Vi har desuden over 60 flaskeøl fra store dele af verden.

 • Lager - 5,2% - 0,4 liter
  Brooklyn Brewery (US)
  65 kr.
  Den klassiske lager fra amerikanske Brooklyn Brewery er en kobbergylden øl med en let ristet maltsmag.
 • IPA - 6,2% - 0,5 liter
  Lagunitas Brewing Company (USA)
  65 kr.
  En let gylden IPA, som dufter skønt af blomster, humle og et strejf af karamel fra malten. Selvom denne øl er brygget med 43 forskellige humletyper og 65 malttyper, formår bryggeriet at holde den helt enkel.
  De mange malttyper bidrager med en raffineret bund og de adskillige humletyper giver den skønne bitterhed, som en rigtig IPA skal have.
 • All Day IPA - 4,7% - 0,4 liter
  Founders Brewing (USA)
  60 kr.
  Gylden filtreret session ale med højtstående hvidt skum. Duften er dejlig aromatisk med masser af citrusnoter og tropisk frugt.
  De mange malt- og korntyper kommer tydeligt til udtryk i smagen, hvor de giver dybde og fylde samt en sødme, der balancerer flot op mod humlens bitterhed.
  Eftersmagen er frisk og let bitter. Klassisk eksempel på en amerikansk humlet øl.
 • Hefe-Weissbier - 5,0% - 0,5 liter
  Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephaner (Tyskland)
  58 kr.
  En gylden og let uklar hvedeøl med et vedholdende og højtstående hvidt skum. Duften er klassisk med tydelige aromaer af hvede og krydderier. Smagen er behagelig, rund og blød. Øllen har masser af nuancer af brød, kiks og tørrede frugter som eksempelvis banan og abrikos. Øllen har yderligere et fint hint af nelliker og tørret appelsinskal. En behagelig og fuldstændig klassisk tysk hvedeøl.
 • Tail of a Whale - 4,8% - 0,4 liter
  Brutal Brewing (Sverige)
  58 kr.
  Øllen er brygget som en traditionel tysk hvedeøl men humlet med amerikansk citra-gær. Det giver et lækkert tvist, der smager uhyggeligt godt. En slags fusion mellem tysk hvedeøl og amerikansk IPA.
 • A Ship Full of IPA - 5,8% - 0,4 liter
  Brutal Brewing (Sverige)
  58 kr.
  En amerikansk IPA lige efter bogen med frugtige og blomsteragtige aromaer, der stammer fra de amerikanske humler cascade og amarillo samt den australske galaxy-humle.
 • Ale no. 16 - 5,7% - 0,5 liter
  Bryggeriet Refsvindinge/Vestfyen (Danmark)
  58 kr.
  En mørk overgæret guldøl brygget på vand, malt, humle og original engelsk gær. Øllen har en maltet smag med et strejf af nødder, en let ristet aroma og en tilpas sødme. En rigtig dansk nyklassiker.

  Ved juletid udskiftes den med deres julevariant Ale no. 24, der har lidt højere alkoholprocent.

 • Double Ambrée - 6,5% - 0,33 liter
  Grimbergen (Belgien)
  60 kr.
  Double Ambrée er en klosterøl af traditionel belgisk type. Den er flot kobbergylden og er toppet af en flot råhvid skumkrone.

  Duften er fyldig med frugtige noter af modne pærer, vanilje og anis fulgt af et strejf af sukker og karamel.

 • Blanc - 5,0% - 0,5 liter
  Kronenbourg 1664 (Frankrig)
  60 kr.
  En uklar hvidgylden øl brygget på hvede og med et frisk syrligt bid. Dominerende duft af citrus og sødlig frugtighed. Det uklare udseende og de tilsatte aromaer giver den en udpræget sommerlig profil. Øllen er lanceret i 2006 og lægger sig tæt op ad den traditionelle belgiske witbier.
 • Tuborg Classic - 4,6% - 0,5 liter
  Carlsberg (Danmark)
  55 kr. (42 kr. indtil kl. 18.00)
  Danmarks første ”classic-øl” lanceret i 1993 i forbindelse med Tuborgs 120 års jubilæum. Det er en mørk pilsnerøl med en behagelig ristet smag og en smule sødme. Den er på en gang let at drikke og har masser af smagsindtryk med en lys brunlig farve og en frisk duft.
 • Grøn Tuborg - 4,6% - 0,5 liter
  Carlsberg (Danmark)
  55 kr. (42 kr. indtil kl. 18.00)
  Danmarks allerførste pilsnerøl, som så dagens lys helt tilbage i 1880. Grøn Tuborg har en mild og frisk smag og en behagelig humlebitterhed i eftersmagen. En gylden øl med hvidt skum og med en duft, der har strejf af blomster og korn.
 • Pilsner Urquell - 4,4% - 0,5 liter
  Asahi Breweries (Tjekkiet)
  65 kr.
  En flot strågylden øl med et knitrende hvidt skum. Verdens første pilsnerøl brygget siden 1842. I både duft og smag dominerer den rene duft af frisk korn, som bliver flot balanceret af en fin humlebitterhed, som giver en læskende friskhed og frugtighed.
 • Experimental #011 Small Batch Sample - 4,0% - 0,4 liter
  Husbryggeriet Jacobsen (Danmark)
  80 kr.
  Vi er meget stolte af at kunne præsentere denne helt særlige øl fra Jacobsen, der – som navnet siger – kun er brygget i meget små mængder.

  Vi ved ikke meget om denne øl, men det er en lys pale ale med masser af smag, og vi glæder os meget til at præsentere den for jer, når den kommer på hanen i løbet af uge 5 i 2023. Vi har kun 2 fustager, og øllen har kort holdbarhed. Derfor skal du skynde dig, hvis du skal nå at smage denne helt unikke nye øl fra Jacobsen.

 • Wildflower IPA - 5,9% - 0,4 liter
  Ebeltoft Gårdbryggeri (Danmark)
  60 kr.
  Wildflower IPA er en ægte New England-style IPA med masser af velsmag og duft af citrus, ananas og blomster, der kommer fra de forskellige humletyper, der er brugt.

  Ebeltoft Gårdbryggeri ligger idyllisk på Djursland midt imellem marker og hav og er garant for kompromisløs dansk kvalitet. Velkommen på hanen til Ebeltoft Gårdbryggeri.

 • Steam - 4,9% - 0,4 liter - Anchor (USA)
  65 kr.
  Anchors berømte steam beer er tilbage på hanen på Trykbar. Denne ravfarvede øl har et behageligt cremet og hvidt skum, og der er i både smag og duft et lækkert sammenspil mellem sødme og bitterhed.

  Med smagsnoter af brød, korn og karamel og duftnoter af blandt andet tropiske frugter og citrus er dette en dejlig afbalanceret øl.

 • Guinness - 4,2% - 0,56 liter
  Guinness (Irland)
  69 kr.
  Guinness er et verdenskendt ølmærke, der blev grundlagt allerede i 1759 af Arthur Guinness. Guinness er en stout. Stout blev som øltype udviklet i 1700-tallets London, og Arthur Guinness blev inspireret herfra og adopterede fremstilingsmetoden. Guinness er kendetegnet ved at have smagsnoter af let brændt, ugæret byg, og Guinness er blandt andet også særligt kendt og elsket for sit tykke, næsten cremede skum, der smukt indpakker den mørke øl.
 • Stjernebryg - 9,5% - 0,4 liter
  Herslev Bryghus (Danmark)
  65 kr
  Herslevs Stjernebryg er mørk som vinternatten og er brygget efter de belgiske trappist-traditioner og med den samme gær, som munkene på trappist-klostrene bruger. Denne øl er en prisvindende sværvægter, der er ideel til de mørke og kolde vinteraftener
 • 100W West Coast IPA - 6,8% - 0,4 liter
  Nya Carnegie (Sverige)
  60 kr.
  100W er en velsmagende lys og ufiltreret westcoast-IPA med noter af blandt andet grapefrugt, lemon, appelsin og blåbær.

  Øllen har fået sit navn, da det er bryg nummer 100 fra det svenske Nya Carnegie-bryggeri, der har til huse i en gammel fabrik, der fremstillede elpærer.

 • Helga Sour Ale - 4,7% - 0,4 liter
  Borg (Island)
  65 kr.
  Islandske Borg byder på en lækker sour ale lavet på friske, fuldmodne hindbær. Smagen er syrlig og læskende og gør Helga til en perfekt øl på en varm sommerdag.
 • Jagged Edge Spiky IPA - 5,1% - 0,4 L
  Brewdog (Skotland)
  65 kr.
  Jagged Edge er en stikkende bitter og meget frugtig IPA fra skotske Brewdog, som hævdes at være førende indenfor europæisk craft beer.

  I 2023 vil du løbende kunne smage lækkerier fra Brewdog på vores haner.

 • Double IPA - 8,3% - 0,4 liter
  Herslev Bryghus (Danmark)
  60 kr
  Herslev Double IPA er dobbelt op på det hele: Humle, malt og alkohol.

  Double IPA har en fyldig krop med en citrusagtig bitterhed, der afrundes af maltens dybder. Med en IBU på 85 leverer Herslev Double IPA på alle parametre.

 • Westmalle Dubbel - 7,0%% - 0,33 liter
  Westmalle (Belgien)
  69 kr.
  Trappisten Westmalle Dubbel er nu på hanen på Trykbar. Den dufter frisk og har en let frugtagtig aroma.

  Westmalle Dubbel er en mørk øl med en rødlig nuance, og den har et flot cremet skum. Smagsoplevelsen er et sandt festfyrværkeri med noter af mange forskellige slags frugt, og den giver en dejlig prikkende og fyldig fornemmelse i munden.

Online booking

Skal du reservere et bord, booke en ølsmagning eller booke hele Trykbar til et selskab? Dette kan du gøre igennem vores formular herunder.

© Copyright - Trykbar