Fadøl – Der er løbende udskiftning på flere af hanerne, så vi altid sikrer vores gæster nye, spændende øl. Hold øje med hjemmesiden og tavlerne i baren.

Husk at du kan få et stempelkort. Så giver vi hver tiende fadøl gratis.

Vi har desuden over 70 flaskeøl fra store dele af verden.

 • IPA - 0,5 liter
  Brooklyn Brewery (US)
  65 kr.
  Vi har altid en lækker IPA fra amerikanske Brooklyn Brewery på hanen. Hold dig opdateret på facebooksiden eller via tavlerne i baren
 • IPA - 6,2% - 0,4 liter
  Lagunitas Brewing Company (USA)
  60 kr.
  En let gylden IPA, som dufter skønt af blomster, humle og et strejf af karamel fra malten. Selvom denne øl er brygget med 43 forskellige humletyper og 65 malttyper, formår bryggeriet at holde den helt enkel.
  De mange malttyper bidrager med en raffineret bund og de adskillige humletyper giver den skønne bitterhed, som en rigtig IPA skal have.
 • All Day IPA - 4,7% - 0,4 liter
  Founders Brewing (USA)
  60 kr.
  Gylden filtreret session ale med højtstående hvidt skum. Duften er dejlig aromatisk med masser af citrusnoter og tropisk frugt.
  De mange malt- og korntyper kommer tydeligt til udtryk i smagen, hvor de giver dybde og fylde samt en sødme, der balancerer flot op mod humlens bitterhed.
  Eftersmagen er frisk og let bitter. Klassisk eksempel på en amerikansk humlet øl.
 • Hefe-Weissbier - 5,0% - 0,5 liter
  Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephaner (Tyskland)
  58 kr.
  En gylden og let uklar hvedeøl med et vedholdende og højtstående hvidt skum. Duften er klassisk med tydelige aromaer af hvede og krydderier. Smagen er behagelig, rund og blød. Øllen har masser af nuancer af brød, kiks og tørrede frugter som eksempelvis banan og abrikos. Øllen har yderligere et fint hint af nelliker og tørret appelsinskal. En behagelig og fuldstændig klassisk tysk hvedeøl.
 • Tail of a Whale - 4,8% - 0,4 liter
  Brutal Brewing (Sverige)
  58 kr.
  Øllen er brygget som en traditionel tysk hvedeøl men humlet med amerikansk citra-gær. Det giver et lækkert tvist, der smager uhyggeligt godt. En slags fusion mellem tysk hvedeøl og amerikansk IPA.
 • A Ship Full of IPA - 5,8% - 0,4 liter
  Brutal Brewing (Sverige)
  58 kr.
  En amerikansk IPA lige efter bogen med frugtige og blomsteragtige aromaer, der stammer fra de amerikanske humler cascade og amarillo samt den australske galaxy-humle.
 • Ale no. 16 - 5,7% - 0,5 liter
  Bryggeriet Refsvindinge/Vestfyen (Danmark)
  58 kr.
  En mørk overgæret guldøl brygget på vand, malt, humle og original engelsk gær. Øllen har en maltet smag med et strejf af nødder, en let ristet aroma og en tilpas sødme. En rigtig dansk nyklassiker.

  Ved juletid udskiftes den med deres julevariant Ale no. 24

 • Double Ambrée - 6,5% - 0,33 liter
  Grimbergen (Belgien)
  60 kr.
  Double Ambrée er en klosterøl af traditionel belgisk type. Den er flot kobbergylden og er toppet af en flot råhvid skumkrone.

  Duften er fyldig med frugtige noter af modne pærer, vanilje og anis fulgt af et strejf af sukker og karamel.

 • Blanc - 5,0% - 0,5 liter
  Kronenbourg 1664 (Frankrig)
  60 kr.
  En uklar hvidgylden øl brygget på hvede og med et frisk syrligt bid. Dominerende duft af citrus og sødlig frugtighed. Det uklare udseende og de tilsatte aromaer giver den en udpræget sommerlig profil. Øllen er lanceret i 2006 og lægger sig tæt op ad den traditionelle belgiske witbier.
 • Tuborg Classic - 4,6% - 0,5 liter
  Carlsberg (Danmark)
  55 kr. (42 kr. indtil kl. 18.00)
  Danmarks første ”classic-øl” lanceret i 1993 i forbindelse med Tuborgs 120 års jubilæum. Det er en mørk pilsnerøl med en behagelig ristet smag og en smule sødme. Den er på en gang let at drikke og har masser af smagsindtryk med en lys brunlig farve og en frisk duft.
 • Grøn Tuborg - 4,6% - 0,5 liter
  Carlsberg (Danmark)
  55 kr. (42 kr. indtil kl. 18.00)
  Danmarks allerførste pilsnerøl, som så dagens lys helt tilbage i 1880. Grøn Tuborg har en mild og frisk smag og en behagelig humlebitterhed i eftersmagen. En gylden øl med hvidt skum og med en duft, der har strejf af blomster og korn.
 • Pilsner Urquell - 4,4% - 0,5 liter
  Asahi Breweries (Tjekkiet)
  65 kr.
  En flot strågylden øl med et knitrende hvidt skum. Verdens første pilsnerøl brygget siden 1842. I både duft og smag dominerer den rene duft af frisk korn, som bliver flot balanceret af en fin humlebitterhed, som giver en læskende friskhed og frugtighed.
 • Tuborg Rå - 4,5%% - 0,5 liter
  Carlsberg (Danmark)
  65 kr.
  Tuborg Rå er den smarte ufiltrerede pilsner, som er blevet til på opfordring af Tuborgs mange musikalske samarbejdspartnere. Derfor er det også en velkendt øl på store musikevents som Roskilde Festival.

  At den er ufiltreret betyder, at øllen er emre naturlig og mindre bearbejdet. Øllen er derfor mere uklar på grund af malt-, humle- og gærrester, der ikke er filtreret fra, hvilket giver en mere rig og fuldendt smag.

 • Fynsk Forår - 5,0% - 0,4 liter
  Ørbæk Bryggeri (Danmark)
  60 kr.
  Øllen har fået sit navn efter et korværk af den kendte danske komponist Carl Nielsen, der er født og opvokset på Sydfyn tæt på Ørbæk. Fynsk forår er en lækker lys ale med masser af hyldeblomst og en skøn duft af druer, pærer og bananer.

  Den markante smag af hyldeblomst gør øllen til den ideelle forårsøl, der emmer af sol og den særlige følelse man får i kroppen, når blomsterne springer ud og man kan mærke, at sommeren er på vej.

 • Erdinger - 5,2% - 0,5 liter - Erdinger Weissbräu (Tyskland)
  60 kr. (1 liter 109 kr.)
  Erdinger Weissbier er en uklar orangegylden hvedeøl med et prægtigt hvidt skum. Duften er frisk og indbydende med frugtige noter af banan, citrus og en smule korn. Smagen er velbalanceret med en blød cremet mundfylde. Familiebryggeriet Erdinger er verdenskendt for deres klassiske tilgang til hvedeøllet, hvilket blandt betyder at øllet brygges efter det bayriske reinheitsgebot. Fås også i 1,0 liter, hvis du vil have den rigtige Oktoberfest-følelse.
 • Guinness - 4,2% - 0,56 liter
  Guinness (Irland)
  69 kr.
  Guinness er et verdenskendt ølmærke, der blev grundlagt allerede i 1759 af Arthur Guinness. Guinness er en stout. Stout blev som øltype udviklet i 1700-tallets London, og Arthur Guinness blev inspireret herfra og adopterede fremstilingsmetoden. Guinness er kendetegnet ved at have smagsnoter af let brændt, ugæret byg, og Guinness er blandt andet også særligt kendt og elsket for sit tykke, næsten cremede skum, der smukt indpakker den mørke øl.
 • Double IPA - 8,3% - 0,4 liter
  Herslev Bryghus (Danmark)
  60 kr
  Herslevs Double IPA er dobbelt op på humle, malt og alkohol. Du vil elske den, hvis du er til fyldig krop, hvor der er skruet op for humlen på volumenknappen. Samtidig får du en citrusagtig bitterhed, der afrundes af maltens dybder
 • Lager - 5,2% - 0,5 liter
  Brooklyn Brewery (USA)
  65 kr.
  Brooklyn Lager har en flot kobbergylden farve, og duften er præget af en let ristet malt samt frugtnoter af blandt andet hyldeblomst og citrus. Øllen er baseret på en gammel lokal opskrift fra før forbudstiden i USA og er Brooklyn Brewerys allerførste øl, lanceret i 1988.
 • Helga Sour Ale - 4,7% - 0,4 liter
  Borg (Island)
  65 kr.
  Islandske Borg byder på en lækker sour ale lavet på friske, fuldmodne hindbær. Smagen er syrlig og læskende og gør Helga til en perfekt øl på en varm sommerdag.
 • In Your Face IPA - 6,8% -
  Crew Republic (Tyskland)
  60 kr.
  Flot gylden Westcoast IPA fra det tyske bryggeri CREW Republic. Humlearomaerne næsten springer fra glasset med indbydende noter af citrus, eksotiske frugter og friske fyrrenåle. Disse nuancer går flot igen i smagen, hvor vi også finder noter fra malten, der bidrager med korn og en tilpas sødme. En flot balanceret IPA med en fokuseret og markant humleprofil.

Online booking

Skal du reservere et bord, booke en ølsmagning eller booke hele Trykbar til et selskab? Dette kan du gøre igennem vores formular herunder.

© Copyright - Trykbar