Fadøl – Der er løbende udskiftning på flere af hanerne, så vi altid sikrer vores gæster nye, spændende øl. Hold øje med hjemmesiden og tavlerne i baren.

Husk at du kan få et stempelkort. Så giver vi hver tiende fadøl gratis. Samtidig kan du hver måned deltage i lodtrækningen om fine præmier, når du indleverer dit fyldte fadølskort i baren.

Vi har desuden over 60 flaskeøl fra store dele af verden.

 • Blue Moon - 5,4% - 0,5 liter
  Blue Moon Brewery (USA)
  69 kr.
  Blue Moon er tilbage på hanen – og nu med et interaktivt topskilt, der viser en lille film om denne amerikanske nyklassiker.

  Blue Moon er en amerikansk witbier brygget efter belgiskr tradition med koriander og masser af appelsinskal, og vi serverer den naturligvis med en frisk appelsinskive på glasset, som det sig hør og bør.

 • All Day IPA - 4,7% - 0,4 liter
  Founders Brewing (USA)
  65 kr.
  Gylden filtreret session ale med højtstående hvidt skum. Duften er dejlig aromatisk med masser af citrusnoter og tropisk frugt.
  De mange malt- og korntyper kommer tydeligt til udtryk i smagen, hvor de giver dybde og fylde samt en sødme, der balancerer flot op mod humlens bitterhed.
  Eftersmagen er frisk og let bitter. Klassisk eksempel på en amerikansk humlet øl.
 • Hefe-Weissbier - 5,0% - 0,5 liter
  Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephaner (Tyskland)
  60 kr.
  En gylden og let uklar hvedeøl med et vedholdende og højtstående hvidt skum. Duften er klassisk med tydelige aromaer af hvede og krydderier. Smagen er behagelig, rund og blød. Øllen har masser af nuancer af brød, kiks og tørrede frugter som eksempelvis banan og abrikos. Øllen har yderligere et fint hint af nelliker og tørret appelsinskal. En behagelig og fuldstændig klassisk tysk hvedeøl.
 • Tail of a Whale - 4,8% - 0,4 liter
  Brutal Brewing (Sverige)
  60 kr.
  Øllen er brygget som en traditionel tysk hvedeøl men humlet med amerikansk citra-gær. Det giver et lækkert tvist, der smager uhyggeligt godt. En slags fusion mellem tysk hvedeøl og amerikansk IPA.
 • A Ship Full of IPA - 5,8% - 0,4 liter
  Brutal Brewing (Sverige)
  60 kr.
  En amerikansk IPA lige efter bogen med frugtige og blomsteragtige aromaer, der stammer fra de amerikanske humler cascade og amarillo samt den australske galaxy-humle.
 • Dale’s Pale Ale - 6,5% - 0,4 liter
  Oskar Blues Brewing Company (USA)
  69 kr.
  Oskar Blues er helt ny på Trykbar, men Dale’s Pale Ale er blevet brygget helt tilbage fra 1999.

  Dale’s Pale Ale er en klassisk amerikansk IPA med masser af bitterhed men også noter af blandt andet hyldeblomst, fersken og citrusfrugt.

  I 2005 blev denne øl kåret til bedste pale ale a New York Times, så det er en lækker smagfuld sag, vi har fået på hanen.

 • Ale no. 16 - 5,7% - 0,5 liter
  Bryggeriet Refsvindinge/Vestfyen (Danmark)
  60 kr.
  En mørk overgæret guldøl brygget på vand, malt, humle og original engelsk gær. Øllen har en maltet smag med et strejf af nødder, en let ristet aroma og en tilpas sødme. En rigtig dansk nyklassiker.

  Ved juletid udskiftes den med deres julevariant Ale no. 24, der har lidt højere alkoholprocent og noter af blandt andet lakrids og blommer.

 • Blanc - 5,0% - 0,5 liter
  Kronenbourg 1664 (Frankrig)
  65 kr.
  En uklar hvidgylden øl brygget på hvede og med et frisk syrligt bid. Dominerende duft af citrus og sødlig frugtighed. Det uklare udseende og de tilsatte aromaer giver den en udpræget sommerlig profil. Øllen er lanceret i 2006 og lægger sig tæt op ad den traditionelle belgiske witbier.
 • Staropramen Premium Lager - 5,0% - 0,4 liter
  Staropramen (Tjekkiet)
  60 kr.
  Den klassiske tjekkiske pilsner fra Prag er nu på hanen. Lækker rund pilsnersmag og selvfølgelig serveret i det traditionelle Staropramen-krus.
 • Experimental Brew #002 - 6,0% - 0,4 liter
  Husbryggeriet Jacobsen (Danmark)
  60 kr.
  Jacobsens Experimental-serie er tilbage på hanen.

  Experimental Brew #002 er en American Pale Ale med en maltet krop og velbalanceret, afrundet smooth bitterhed. I duften er der noter af blandt andet fersken og passion.

  Da vi løbende skifter mellem de forskellige varianter, skal du være hurtig, hvis du vil smage denne lille lækre sag.

 • Guinness - 4,2% - 0,56 liter
  Guinness (Irland)
  69 kr.
  Guinness er et verdenskendt ølmærke, der blev grundlagt allerede i 1759 af Arthur Guinness. Guinness er en stout. Stout blev som øltype udviklet i 1700-tallets London, og Arthur Guinness blev inspireret herfra og adopterede fremstilingsmetoden. Guinness er kendetegnet ved at have smagsnoter af let brændt, ugæret byg, og Guinness er blandt andet også særligt kendt og elsket for sit tykke, næsten cremede skum, der smukt indpakker den mørke øl.
 • Kastanje Brown Ale - 5,6% - 0,4 liter
  Herslev Bryghus (Danmark)
  65 kr
  En klassisk Brown Ale fra vores gode venner på Herslev Bryghus. Der er tilføjes økologisk kastanje, som også matcher øllens flotte brune farve.

  Kastanje Brown Ale er rund og fyldig og med et flot cremet skum. Det er en meget smagfuld øl, der passer perfekt til efterårets kulde og mørke.

 • Økologisk Pilsner - 5,0% - 0,4 liter
  Herslev Bryghus (Danmark)
  65 kr
  Single malt, single hop pilsner på Herslevs egen pilsnermalt og økologisk humle.

  En pilsner lige til at skylle ned med kraft på humlebitterheden og maltfylden. Maltfylde er ikke et ord man forbinder med pilsner, for det lyder tungt. Men maltfylden skaber den essentielle balance, så øllen glider lige ned, også når der kommer kraft på humlen og smagen.

 • Helga Sour Ale - 4,7% - 0,4 liter
  Borg (Island)
  65 kr.
  Islandske Borg byder på en lækker sour ale lavet på friske, fuldmodne hindbær. Smagen er syrlig og læskende og gør Helga til en perfekt øl på en varm sommerdag.
 • Stuck In The Snow DIPA - 7,8% - 0,4 liter
  Mikkeller (Danmark)
  69 kr.
  Danske Mikkeller er vel nok det bedst kendte danske mikrobryggeri udenfor landets grænser, og vi er glade for endelig at have Mikkeller på hanen.

  Stuck In The Snow er en DIPA, der udover klare citrusnoter blandt andet smager af grannåle. Den gyldne øl har samtidig et snehvidt skum, der minder os om dengang, der var hvid jul.

  Det er en rigtig lækker øl, der brillerer med god smag, høj alkoholprocent og masser af julestemning.

 • Wildflower IPA - 5,9% - 0,4 L
  Ebeltoft Gaardbryggeri (Danmark)
  69 kr.
  Wildflower IPA er tilbage på hanen efter en kort introduktionsperiode i foråret.

  Det er en ægte New England-style IPA med masser af smag og duft af citrus, ananas og blomster. Den særlige smag kommer fra kombinationen af både pilsner-, rug- og hvedemalt. Wildflower er en flot, smagfuld og let drikbar øl.

 • Solstrejf - 6,0% - 0,4 liter
  Depanneur Beers (Danmark)
  65 kr.
  NEIPA’en Solstrejf er igen tilbage på hanen. Den er udviklet af Depanneur Beers og brygget på Skanderborg Bryghus.

  Som det sig hør og bør er øllen selvfølgelig ufiltreret og med masser af smag af tropiske frugter. Solstrejf er 100% økologisk, 100% velsmagende og en rigtig nyklassiker på Trykbar.

 • Påskebryg- 5,4% - 0,4 liter
  Tuborg (Danmark)
  65 kr.
  Tuborgs påskebryg hedder i folkemunde bare “Kylle kylle”. Og nu kan du selvfølgelig få din Kylle på din yndlingsbar.

  Siden 1906 har årets påskebryg været et pejlemærke om at foråret er på vej, og derfor dufter Tuborgs påskebryg da også skønt af forår og friskhed.

  Øllen har en dyb gylden farve med et perlende hvidt skum. Smagen er frisk med tydelige noter af malt og en let bitterhed i eftersmagen.

 • Bel Air Sour Ale - 4,5% - 0,4 liter
  Brooklyn Brewery (US)
  65 kr.
  Brooklyns prisvindende sour ale er nu på hanen.

  Bel Air vandt prisen som bedste sour ale ved New Yporks ølfestival i 2020. Det er en klassisk sour ale med god syrlighed og smag af tropiske frugter. Den gyldne farve og flotte lyse skumkrone gør den flot i glasset og du efterlades med en dejlig forfriskende fornemmelse i kroppen.

 • Double Ambrée - 6,5% - 0,33 liter
  Grimbergen (Belgien)
  60 kr.
  Double Ambrée er en klosterøl af traditionel belgisk type. Den er flot kobbergylden og er toppet af en flot råhvid skumkrone.

  Duften er fyldig med frugtige noter af modne pærer, vanilje og anis fulgt af et strejf af sukker og karamel.

 • Tuborg Classic - 4,6% - 0,4 liter
  Carlsberg (Danmark)
  55 kr. (42 kr. indtil kl. 18.00)
  Danmarks første ”classic-øl” lanceret i 1993 i forbindelse med Tuborgs 120 års jubilæum. Det er en mørk pilsnerøl med en behagelig ristet smag og en smule sødme. Den er på en gang let at drikke og har masser af smagsindtryk med en lys brunlig farve og en frisk duft.
 • Grøn Tuborg - 4,6% - 0,4 liter
  Carlsberg (Danmark)
  55 kr. (42 kr. indtil kl. 18.00)
  Danmarks allerførste pilsnerøl, som så dagens lys helt tilbage i 1880. Grøn Tuborg har en mild og frisk smag og en behagelig humlebitterhed i eftersmagen. En gylden øl med hvidt skum og med en duft, der har strejf af blomster og korn.

Online booking

Skal du reservere et bord, booke en ølsmagning eller booke hele Trykbar til et selskab? Dette kan du gøre igennem vores formular herunder.

© Copyright - Trykbar