Fadøl – Der er løbende udskiftning på flere af hanerne, så vi altid sikrer vores gæster nye, spændende øl. Hold øje med hjemmesiden og tavlerne i baren.

Husk at du kan få et stempelkort. Så giver vi hver tiende fadøl gratis.

Vi har desuden over 70 flaskeøl fra store dele af verden.

 • Donker WInter Ale - 8,9% - 0,4 liter
  Husbryggeriet Jacobsen (Danmark)
  65 kr.
  Donker Winter Ale har en mørk, kastanjebrun farve med en flot cremet skumkrone og er brygget som en hyldest til de belgiske klosterøl. Donker Winter Ale har en fyldig krop domineret af tørrede frugter, en lækker sødme og noter af karamelliseret malt. Med en alkoholprocent på 8,9 er den samtidig den stærkeste øl, vi har på hanen
 • IPA - 6,2% - 0,4 liter
  Lagunitas Brewing Company (USA)
  58 kr.
  En let gylden IPA, som dufter skønt af blomster, humle og et strejf af karamel fra malten. Selvom denne øl er brygget med 43 forskellige humletyper og 65 malttyper, formår bryggeriet at holde den helt enkel.
  De mange malttyper bidrager med en raffineret bund og de adskillige humletyper giver den skønne bitterhed, som en rigtig IPA skal have.
 • All Day IPA - 4,7% - 0,4 liter
  Founders Brewing (USA)
  58 kr.
  Gylden filtreret session ale med højtstående hvidt skum. Duften er dejlig aromatisk med masser af citrusnoter og tropisk frugt.
  De mange malt- og korntyper kommer tydeligt til udtryk i smagen, hvor de giver dybde og fylde samt en sødme, der balancerer flot op mod humlens bitterhed.
  Eftersmagen er frisk og let bitter. Klassisk eksempel på en amerikansk humlet øl.
 • Hefe-Weissbier - 5,0% - 0,5 liter
  Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephaner (Tyskland)
  56 kr.
  En gylden og let uklar hvedeøl med et vedholdende og højtstående hvidt skum. Duften er klassisk med tydelige aromaer af hvede og krydderier. Smagen er behagelig, rund og blød. Øllen har masser af nuancer af brød, kiks og tørrede frugter som eksempelvis banan og abrikos. Øllen har yderligere et fint hint af nelliker og tørret appelsinskal. En behagelig og fuldstændig klassisk tysk hvedeøl.
 • Tail of a Whale - 4,8% - 0,4 liter
  Brutal Brewing (Sverige)
  58 kr.
  Øllen er brygget som en traditionel tysk hvedeøl men humlet med amerikansk citra-gær. Det giver et lækkert tvist, der smager uhyggeligt godt. En slags fusion mellem tysk hvedeøl og amerikansk IPA.
 • A Ship Full of IPA - 5,8% - 0,4 liter
  Brutal Brewing (Sverige)
  58 kr.
  En amerikansk IPA lige efter bogen med frugtige og blomsteragtige aromaer, der stammer fra de amerikanske humler cascade og amarillo samt den australske galaxy-humle.
 • Ale no. 16 - 5,7% - 0,5 liter
  Bryggeriet Refsvindinge/Vestfyen (Danmark)
  58 kr.
  En mørk overgæret guldøl brygget på vand, malt, humle og original engelsk gær. Øllen har en maltet smag med et strejf af nødder, en let ristet aroma og en tilpas sødme. En rigtig dansk nyklassiker.

  Ved juletid udskiftes den med deres julevariant Ale no. 24

 • Noël - 6,5% - 0,33 liter
  Grimbergen (Belgien)
  58 kr.
  Grimbergen Noël er en mørk ale med en klar kobberbrun farve, stor vedholdende skumkrone, blød mundfylde og med sød lakrids i eftersmagen. Den dufter af vanilje, kandiserede æbler, karamel og malt.
  Historien lyder at Grimbergen Noël har sine rødder tilbage til det 12. århundrede, hvor munkene bryggede den krydrede ale på årets høst. Når sneen faldt, åbnede munkene dørene til klosteret og bød byens medborgere ind til stor fest.
 • Blanc - 5,0% - 0,5 liter
  Kronenbourg 1664 (Frankrig)
  58 kr.
  Er i december erstattet af Nørrebro Jule IPA fra Nørrebro Bryghus, 6,3 %

  En mørkgylden IPA med smag af masser af appelsin og humle.

  1664 Blanc fås i juleperioden på flaske

  En uklar hvidgylden hvedeøl med et frisk syrligt bid. Dominerende duft af citrus og sødlig frugtighed. Det uklare udseende og de tilsatte aromaer giver den en udpræget sommerlig profil. Øllen er lanceret i 2006 og lægger sig tæt op ad de traditionelle belgiske hvedeøl.

 • Tuborg Classic - 4,6% - 0,5 liter
  Carlsberg (Danmark)
  55 kr. (42 kr. indtil kl. 18.00)
  Danmarks første ”classic-øl” lanceret i 1993 i forbindelse med Tuborgs 120 års jubilæum. Det er en mørk pilsnerøl med en behagelig ristet smag og en smule sødme. Den er på en gang let at drikke og har masser af smagsindtryk med en lys brunlig farve og en frisk duft.
 • Grøn Tuborg - 4,6% - 0,5 liter
  Carlsberg (Danmark)
  55 kr. (42 kr. indtil kl. 18.00)
  Danmarks allerførste pilsnerøl, som så dagens lys helt tilbage i 1880. Grøn Tuborg har en mild og frisk smag og en behagelig humlebitterhed i eftersmagen. En gylden øl med hvidt skum og med en duft, der har strejf af blomster og korn.
 • Pilsner Urquell - 4,4% - 0,5 liter
  Asahi Breweries (Tjekkiet)
  65 kr.
  En flot strågylden øl med et knitrende hvidt skum. Verdens første pilsnerøl brygget siden 1842. I både duft og smag dominerer den rene duft af frisk korn, som bliver flot balanceret af en fin humlebitterhed, som giver en læskende friskhed og frugtighed.
 • Tuborg Julebryg - 5,6% - 0,4 liter
  Carlsberg (Danmark)
  58 kr.
  Den mørke øl er gennem årene blevet et klart signal om, at julen står for døren.
  Smagen er fyldig og sødmefuld med en god krop og behagelig bitterhed med en snert af engelsk lakrids. Tuborg Julebryg har en varm og mørk farve, der står fint til årstiden, og duften er både ristet karamelagtig og frisk.

  I glasset står Tuborg Julebryg flot med sin varme og mørke farve, som passer fint til årstiden.

 • Jule IPA - 6,3% - 0,4 liter
  Nørrebro Bryghus (Danmark)
  58 kr.
  Nørrebro Jule IPA er en dejlig fyldig amerikansk IPA tilsat julens søde appelsiner.
  Øllen er frugtig og humlet med en god bitterhed og passer rigtig godt til alle julens retter eller blot som tørstslukker i den smukke vintertid.
 • Erdinger - 5,2% - 0,5 liter - Erdinger Weissbräu (Tyskland)
  58 kr. (1 liter 109 kr.)
  Erdinger Weissbier er en uklar orangegylden hvedeøl med et prægtigt hvidt skum. Duften er frisk og indbydende med frugtige noter af banan, citrus og en smule korn. Smagen er velbalanceret med en blød cremet mundfylde. Familiebryggeriet Erdinger er verdenskendt for deres klassiske tilgang til hvedeøllet, hvilket blandt betyder at øllet brygges efter det bayriske reinheitsgebot. Fås også i 1,0 liter, hvis du vil have den rigtige Oktoberfest-følelse.
 • Guinness - 4,2% - 0,56 liter
  Guinness (Irland)
  65 kr.
  Guinness er et verdenskendt ølmærke, der blev grundlagt allerede i 1759 af Arthur Guinness. Guinness er en stout. Stout blev som øltype udviklet i 1700-tallets London, og Arthur Guinness blev inspireret herfra og adopterede fremstilingsmetoden. Guinness er kendetegnet ved at have smagsnoter af let brændt, ugæret byg, og Guinness er blandt andet også særligt kendt og elsket for sit tykke, næsten cremede skum, der smukt indpakker den mørke øl.
 • Økologisk Juleøl - 6% - 0,4 liter
  Herslev Bryghus (Danmark)
  58 kr.
  Herslevs økologiske juleøl er en appelsinkrydret red ale

  Herslev Bryghus’ ravfarvede juleøl har en fin balance mellem sødme, bitterhed og maltsmag. Vi har brygget den med bygmalt og hvedemalt og krydret med økologiske appelsiner og koriander. Den mørke øl har en frisk duft – og er karakterfuld og let drikkelig.

 • Defender IPA - 5,5% - 0,5 liter
  Brooklyn Brewery (USA)
  65 kr.
  Brooklyn Defender er rødgylden. Smagen domineres af maltsødme og god bitterhed. Duften er næsten juiceagtig i sin store frugtighed.
 • Julebryg - 5,7% - 0,4 liter
  Svaneke Bryghus (Danmark)
  58 kr.
  Svaneke Julebryg er en nøddebrun lagerøl med et frodigt skum. Duften er præget af karamel, alkohol og humle. Den fyldige smag kommer fra mørk karamelmalt og krokant.

  Eftersmagen er en god balance af humle og diskret sødme. En sikker vinder i julen.

 • In Your Face IPA - 6,8% -
  Crew Republic (Tyskland)
  58 kr.
  Flot gylden Westcoast IPA fra det tyske bryggeri CREW Republic. Humlearomaerne næsten springer fra glasset med indbydende noter af citrus, eksotiske frugter og friske fyrrenåle. Disse nuancer går flot igen i smagen, hvor vi også finder noter fra malten, der bidrager med korn og en tilpas sødme. En flot balanceret IPA med en fokuseret og markant humleprofil.

Online booking

Skal du reservere et bord, booke en ølsmagning eller booke hele Trykbar til et selskab? Dette kan du gøre igennem vores formular herunder.

© Copyright - Trykbar