Fadøl – Der er løbende udskiftning på flere af hanerne, så vi altid sikrer vores gæster nye, spændende øl. Hold øje med hjemmesiden og tavlerne i baren.

Husk at du kan få et stempelkort. Så giver vi hver tiende fadøl gratis. Samtidig kan du hver måned deltage i lodtrækningen om fine præmier, når du indleverer dit fyldte fadølskort i baren.

Vi har desuden over 60 flaskeøl fra store dele af verden.

 • Blue Moon - 5,4% - 0,5 liter
  Blue Moon Brewery (USA)
  69 kr.
  Blue Moon er tilbage på hanen – og nu med et interaktivt topskilt, der viser en lille film om denne amerikanske nyklassiker.

  Blue Moon er en amerikansk witbier brygget efter belgiskr tradition med koriander og masser af appelsinskal, og vi serverer den naturligvis med en frisk appelsinskive på glasset, som det sig hør og bør.

 • All Day IPA - 4,7% - 0,4 liter
  Founders Brewing (USA)
  65 kr.
  Gylden filtreret session ale med højtstående hvidt skum. Duften er dejlig aromatisk med masser af citrusnoter og tropisk frugt.
  De mange malt- og korntyper kommer tydeligt til udtryk i smagen, hvor de giver dybde og fylde samt en sødme, der balancerer flot op mod humlens bitterhed.
  Eftersmagen er frisk og let bitter. Klassisk eksempel på en amerikansk humlet øl.
 • Hefe-Weissbier - 5,0% - 0,5 liter
  Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephaner (Tyskland)
  60 kr.
  En gylden og let uklar hvedeøl med et vedholdende og højtstående hvidt skum. Duften er klassisk med tydelige aromaer af hvede og krydderier. Smagen er behagelig, rund og blød. Øllen har masser af nuancer af brød, kiks og tørrede frugter som eksempelvis banan og abrikos. Øllen har yderligere et fint hint af nelliker og tørret appelsinskal. En behagelig og fuldstændig klassisk tysk hvedeøl.
 • Tail of a Whale - 4,8% - 0,4 liter
  Brutal Brewing (Sverige)
  60 kr.
  Øllen er brygget som en traditionel tysk hvedeøl men humlet med amerikansk citra-gær. Det giver et lækkert tvist, der smager uhyggeligt godt. En slags fusion mellem tysk hvedeøl og amerikansk IPA.
 • A Ship Full of IPA - 5,8% - 0,4 liter
  Brutal Brewing (Sverige)
  60 kr.
  En amerikansk IPA lige efter bogen med frugtige og blomsteragtige aromaer, der stammer fra de amerikanske humler cascade og amarillo samt den australske galaxy-humle.
 • Dale’s Pale Ale - 6,5% - 0,4 liter
  Oskar Blues Brewing Company (USA)
  69 kr.
  Oskar Blues er helt ny på Trykbar, men Dale’s Pale Ale er blevet brygget helt tilbage fra 1999.

  Dale’s Pale Ale er en klassisk amerikansk IPA med masser af bitterhed men også noter af blandt andet hyldeblomst, fersken og citrusfrugt.

  I 2005 blev denne øl kåret til bedste pale ale a New York Times, så det er en lækker smagfuld sag, vi har fået på hanen.

 • Ale no. 16 - 5,7% - 0,5 liter
  Bryggeriet Refsvindinge/Vestfyen (Danmark)
  60 kr.
  En mørk overgæret guldøl brygget på vand, malt, humle og original engelsk gær. Øllen har en maltet smag med et strejf af nødder, en let ristet aroma og en tilpas sødme. En rigtig dansk nyklassiker.

  Ved juletid udskiftes den med deres julevariant Ale no. 24, der har lidt højere alkoholprocent og noter af blandt andet lakrids og blommer.

 • Blanc - 5,0% - 0,5 liter
  Kronenbourg 1664 (Frankrig)
  65 kr.
  En uklar hvidgylden øl brygget på hvede og med et frisk syrligt bid. Dominerende duft af citrus og sødlig frugtighed. Det uklare udseende og de tilsatte aromaer giver den en udpræget sommerlig profil. Øllen er lanceret i 2006 og lægger sig tæt op ad den traditionelle belgiske witbier.
 • Staropramen Premium Lager - 5,0% - 0,4 liter
  Staropramen (Tjekkiet)
  60 kr.
  Den klassiske tjekkiske pilsner fra Prag er nu på hanen. Lækker rund pilsnersmag og selvfølgelig serveret i det traditionelle Staropramen-krus.
 • Blonde - 6,7% - 0,33 liter
  Grimbergen (Belgien)
  60 kr.
  Grimbergens belgiske blonde er nu på hanen. En klassisk lys belgisk øltype med alt det bedste, Belgien har at byde på – og så passer den perfekt til de solrige sommerdage
 • Guinness - 4,2% - 0,56 liter
  Guinness (Irland)
  69 kr.
  Guinness er et verdenskendt ølmærke, der blev grundlagt allerede i 1759 af Arthur Guinness. Guinness er en stout. Stout blev som øltype udviklet i 1700-tallets London, og Arthur Guinness blev inspireret herfra og adopterede fremstilingsmetoden. Guinness er kendetegnet ved at have smagsnoter af let brændt, ugæret byg, og Guinness er blandt andet også særligt kendt og elsket for sit tykke, næsten cremede skum, der smukt indpakker den mørke øl.
 • Double IPA - 8,3% - 0,4 liter
  Herslev Bryghus (Danmark)
  65 kr
  Da vi for mange år siden startede et samarbejde med Herslev Bryghus var det med deres lækre økologiske Double IPA på hanen. Nu er denne smagsbombe af en øl endelig tilbage på hanen.

  Dobbelt op på alt det gode – masser af malt, massiv humlebitterhed og en høj alkoholprocent. Velkommen tilbage!

 • Økologisk Pilsner - 5,0% - 0,4 liter
  Herslev Bryghus (Danmark)
  65 kr
  Single malt, single hop pilsner på Herslevs egen pilsnermalt og økologisk humle.

  En pilsner lige til at skylle ned med kraft på humlebitterheden og maltfylden. Maltfylde er ikke et ord man forbinder med pilsner, for det lyder tungt. Men maltfylden skaber den essentielle balance, så øllen glider lige ned, også når der kommer kraft på humlen og smagen.

 • Blanche De Liege Rosée - 4,4% - 0,4 liter
  Val Dieu (Belgien)
  69 kr.
  Fra belgiske Val Dieu har vi nu fået en rigtig sommerøl på hanen. Blanche De Liege Rosée er alt det bedste fra den belgiske witbier tilsat lækre røde bær, der giver en frisk og lækker smag.

  Den blege lyserøde farve gør også denne øl til en nydelise i glasset og vi er glade for endelig at have den på hanen.

 • Hazy IPA - 6,7% - 0,4 liter
  Stone Brewing Company (USA)
  69 kr.
  Stones Hazy IPA er en frugtig og cremet New England-style IPA. Den er ikke ligeså bitter som Stones andre IPA’er, men den træder dog stadig frem i smagen, der dog primært er præget af citrus- og tropefrugtnoter.

  Der er tale om en stærk humlebombe med tonsvis af appelsin, mango, melon og ananas – og så endda med en alkoholprocent i den høje ende. En riktik lækkerbidsken, som nu er på hanen.

 • Wildflower IPA - 5,9% - 0,4 L
  Ebeltoft Gaardbryggeri (Danmark)
  69 kr.
  Wildflower IPA er tilbage på hanen efter en kort introduktionsperiode i foråret.

  Det er en ægte New England-style IPA med masser af smag og duft af citrus, ananas og blomster. Den særlige smag kommer fra kombinationen af både pilsner-, rug- og hvedemalt. Wildflower er en flot, smagfuld og let drikbar øl.

 • Fynsk Forår - 4,8% - 0,4 liter
  Ørbæk Bryggeri (Danmark)
  65 kr.
  Fynsk Forår er en sand forårsklassiker fra fynske Ørbæk.

  Denne pale ale med hyldeblomst er opkaldt efter en korværk af den danske komponist Carl Nielsen, som er født og opvokset i området.

  Øllen dufter af druer, pærer og banener – og selvfølgelig hyldeblomst.

  Her er der tale om den perfekte forårsøl, der emmer af sol og den helt særlige følelse, men får i kroppen, når blomsterne springer ud og sommeren er på vej.

 • Carlsberg Pilsner- 4,6% - 0,4 liter
  Carlsberg (Danmark)
  55 kr. / 2 for 99 kr.
  Den var et megahit under Danmarks fornemme EM-slutrunde i 2021, og derfor er vi glade for at Carlsberg igen er på hanen i forbindelse med endnu en – forhåbentlig – mindeværdig dansk slutrunde.

  Under hele slutrunden kan du købe to Carlsberg for 99 kr.

 • Bel Air Sour Ale - 4,5% - 0,4 liter
  Brooklyn Brewery (US)
  65 kr.
  Brooklyns prisvindende sour ale er nu på hanen.

  Bel Air vandt prisen som bedste sour ale ved New Yorks ølfestival i 2020. Det er en klassisk sour ale med god syrlighed og smag af tropiske frugter. Den gyldne farve og flotte lyse skumkrone gør den flot i glasset og du efterlades med en dejlig forfriskende fornemmelse i kroppen.

 • Double Ambrée - 6,5% - 0,33 liter
  Grimbergen (Belgien)
  60 kr.
  Double Ambrée er en klosterøl af traditionel belgisk type. Den er flot kobbergylden og er toppet af en flot råhvid skumkrone.

  Duften er fyldig med frugtige noter af modne pærer, vanilje og anis fulgt af et strejf af sukker og karamel.

 • Tuborg Classic - 4,6% - 0,4 liter
  Carlsberg (Danmark)
  55 kr. (42 kr. indtil kl. 18.00)
  Danmarks første ”classic-øl” lanceret i 1993 i forbindelse med Tuborgs 120 års jubilæum. Det er en mørk pilsnerøl med en behagelig ristet smag og en smule sødme. Den er på en gang let at drikke og har masser af smagsindtryk med en lys brunlig farve og en frisk duft.
 • Grøn Tuborg - 4,6% - 0,4 liter
  Carlsberg (Danmark)
  55 kr. (42 kr. indtil kl. 18.00)
  Danmarks allerførste pilsnerøl, som så dagens lys helt tilbage i 1880. Grøn Tuborg har en mild og frisk smag og en behagelig humlebitterhed i eftersmagen. En gylden øl med hvidt skum og med en duft, der har strejf af blomster og korn.

Online booking

Skal du reservere et bord, booke en ølsmagning eller booke hele Trykbar til et selskab? Dette kan du gøre igennem vores formular herunder.

© Copyright - Trykbar