Fadøl – Der er løbende udskiftning på flere af hanerne, så vi altid sikrer vores gæster nye, spændende øl. Hold øje med hjemmesiden og tavlerne i baren.

Husk at du kan få et stempelkort. Så giver vi hver tiende fadøl gratis.

Vi har desuden over 60 flaskeøl fra store dele af verden.

 • IPA - 0,5 liter
  Brooklyn Brewery (US)
  65 kr.
  Vi har altid en lækker IPA fra amerikanske Brooklyn Brewery på hanen. I øjeblikket kan vi tilbyde Pulp Art, som er en hazy IPA med masser af noter af lækre citrusfrugter og mango. Den holder 6% i alkohol og passer perfekt til sommervarmen
 • IPA - 6,2% - 0,4 liter
  Lagunitas Brewing Company (USA)
  60 kr.
  En let gylden IPA, som dufter skønt af blomster, humle og et strejf af karamel fra malten. Selvom denne øl er brygget med 43 forskellige humletyper og 65 malttyper, formår bryggeriet at holde den helt enkel.
  De mange malttyper bidrager med en raffineret bund og de adskillige humletyper giver den skønne bitterhed, som en rigtig IPA skal have.
 • All Day IPA - 4,7% - 0,4 liter
  Founders Brewing (USA)
  60 kr.
  Gylden filtreret session ale med højtstående hvidt skum. Duften er dejlig aromatisk med masser af citrusnoter og tropisk frugt.
  De mange malt- og korntyper kommer tydeligt til udtryk i smagen, hvor de giver dybde og fylde samt en sødme, der balancerer flot op mod humlens bitterhed.
  Eftersmagen er frisk og let bitter. Klassisk eksempel på en amerikansk humlet øl.
 • Hefe-Weissbier - 5,0% - 0,5 liter
  Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephaner (Tyskland)
  58 kr.
  En gylden og let uklar hvedeøl med et vedholdende og højtstående hvidt skum. Duften er klassisk med tydelige aromaer af hvede og krydderier. Smagen er behagelig, rund og blød. Øllen har masser af nuancer af brød, kiks og tørrede frugter som eksempelvis banan og abrikos. Øllen har yderligere et fint hint af nelliker og tørret appelsinskal. En behagelig og fuldstændig klassisk tysk hvedeøl.
 • Tail of a Whale - 4,8% - 0,4 liter
  Brutal Brewing (Sverige)
  58 kr.
  Øllen er brygget som en traditionel tysk hvedeøl men humlet med amerikansk citra-gær. Det giver et lækkert tvist, der smager uhyggeligt godt. En slags fusion mellem tysk hvedeøl og amerikansk IPA.
 • A Ship Full of IPA - 5,8% - 0,4 liter
  Brutal Brewing (Sverige)
  58 kr.
  En amerikansk IPA lige efter bogen med frugtige og blomsteragtige aromaer, der stammer fra de amerikanske humler cascade og amarillo samt den australske galaxy-humle.
 • Ale no. 16 - 5,7% - 0,5 liter
  Bryggeriet Refsvindinge/Vestfyen (Danmark)
  58 kr.
  En mørk overgæret guldøl brygget på vand, malt, humle og original engelsk gær. Øllen har en maltet smag med et strejf af nødder, en let ristet aroma og en tilpas sødme. En rigtig dansk nyklassiker.

  Ved juletid udskiftes den med deres julevariant Ale no. 24

 • Double Ambrée - 6,5% - 0,33 liter
  Grimbergen (Belgien)
  60 kr.
  Double Ambrée er en klosterøl af traditionel belgisk type. Den er flot kobbergylden og er toppet af en flot råhvid skumkrone.

  Duften er fyldig med frugtige noter af modne pærer, vanilje og anis fulgt af et strejf af sukker og karamel.

 • Blanc - 5,0% - 0,5 liter
  Kronenbourg 1664 (Frankrig)
  60 kr.
  En uklar hvidgylden øl brygget på hvede og med et frisk syrligt bid. Dominerende duft af citrus og sødlig frugtighed. Det uklare udseende og de tilsatte aromaer giver den en udpræget sommerlig profil. Øllen er lanceret i 2006 og lægger sig tæt op ad den traditionelle belgiske witbier.
 • Tuborg Classic - 4,6% - 0,5 liter
  Carlsberg (Danmark)
  55 kr. (42 kr. indtil kl. 18.00)
  Danmarks første ”classic-øl” lanceret i 1993 i forbindelse med Tuborgs 120 års jubilæum. Det er en mørk pilsnerøl med en behagelig ristet smag og en smule sødme. Den er på en gang let at drikke og har masser af smagsindtryk med en lys brunlig farve og en frisk duft.
 • Grøn Tuborg - 4,6% - 0,5 liter
  Carlsberg (Danmark)
  55 kr. (42 kr. indtil kl. 18.00)
  Danmarks allerførste pilsnerøl, som så dagens lys helt tilbage i 1880. Grøn Tuborg har en mild og frisk smag og en behagelig humlebitterhed i eftersmagen. En gylden øl med hvidt skum og med en duft, der har strejf af blomster og korn.
 • Pilsner Urquell - 4,4% - 0,5 liter
  Asahi Breweries (Tjekkiet)
  65 kr.
  En flot strågylden øl med et knitrende hvidt skum. Verdens første pilsnerøl brygget siden 1842. I både duft og smag dominerer den rene duft af frisk korn, som bliver flot balanceret af en fin humlebitterhed, som giver en læskende friskhed og frugtighed.
 • 1664 Rosé - 4,5% - 0,5 liter
  Kronenbourg (Frankrig)
  65 kr.
  1664 Rosé er nyeste skud på stammen fra franske Kronenbourg. Det er en lækker øl brygget på hvede og med frugtige noter af røde bær. Øllen er rødgylden med et flot hvidt skum og er en sand crowdpleaser på en varm sommerdag.
 • Big Wave - 4,4% - 0,4 liter
  Kona Brewing Company (Hawaii)
  69 kr.
  Big Wave fra Kona på Hawaii er en let, velafbalanceret øl. der er nem at drikke. Bryggerne ønskede at fremstille en øl, der var let at drikke, når man har været på vandet hele dagen – og Big Wave er lige præcis dén øl.

  Det er en golden ale med tropisk humlearoma og smag, og den passer perfekt til at nyde i solen på en varm sommerdag.

 • Novo Laska - 4,6% - 0,4 liter - Svaneke Bryghus (Danmark)
  60 kr.
  Novo Laska. Et unikt samarbejde mellem Svaneke Bryghus og Pilsner Urquell har resulteret i denne unikke pilsnerøl, der på tjekkisk betyder Ny Kærlighed.

  Brygget af Svaneke Bryghus og gæret med den klassiske undergær fra Pilsner Urquell har vi her at gøre med en unik og skøn pilsner, der leder tankerne hen på den klassiske tyske lagerøl.

  Fås så længe lager haves

 • Guinness - 4,2% - 0,56 liter
  Guinness (Irland)
  69 kr.
  Guinness er et verdenskendt ølmærke, der blev grundlagt allerede i 1759 af Arthur Guinness. Guinness er en stout. Stout blev som øltype udviklet i 1700-tallets London, og Arthur Guinness blev inspireret herfra og adopterede fremstilingsmetoden. Guinness er kendetegnet ved at have smagsnoter af let brændt, ugæret byg, og Guinness er blandt andet også særligt kendt og elsket for sit tykke, næsten cremede skum, der smukt indpakker den mørke øl.
 • Pale Ale - 4,9% - 0,4 liter
  Herslev Bryghus (Danmark)
  60 kr
  Vi har altid to friske naturøl fra Herslev Bryghus på hanen. Lige nu kan du smage den skønne humlede og hazy session pale ale med doft og smag af tropiske frugter og masser af humle.

  En lækkerbidsken af en pale ale.

 • 100W West Coast IPA - 6,8% - 0,4 liter
  Nya Carnegie (Sverige)
  60 kr.
  100W er en velsmagende lys og ufiltreret westcoast-IPA med noter af blandt andet grapefrugt, lemon, appelsin og blåbær.

  Øllen har fået sit navn, da det er bryg nummer 100 fra det svenske Nya Carnegie-bryggeri, der har til huse i en gammel fabrik, der fremstillede elpærer.

 • Helga Sour Ale - 4,7% - 0,4 liter
  Borg (Island)
  65 kr.
  Islandske Borg byder på en lækker sour ale lavet på friske, fuldmodne hindbær. Smagen er syrlig og læskende og gør Helga til en perfekt øl på en varm sommerdag.
 • Hop House 13 Lager - 5,0% -
  Guinness (Irland)
  69 kr.
  For første gang nogensinde i Danmark kan du nu smage Hop House 13 Lager fra irske Guinness.

  Hop 13, som er en gylden lagerøl med en frisk og frugtig smag, har fået sit navn efter en bygning på St. James Gate Brewery (Guinness), som i starten af det tyvende århundrede blev brugt til opbevaring af humle.

 • Økologisk Pilsner - 5,5% - 0,4 liter
  Herslev Bryghus (Danmark)
  Herslev Økologisk Pilsner har en kraftig humlebitterhed og god maltfylde. Den er brygget med Herslevs egen pilsnermalt og er en lækker og velsmagende pilsnerøl.
 • Steam Beer - 4,9% - 0,4 liter
  Anchor Brewery (USA)
  65 kr.
  Den “rigtige” steam beer. Denne ravfarvede øl har et behageligt cremet og hvidt skum. I både duften og smagen er der flot sammenspil mellem maltens sødme og den frugtige bitterhed fra humlen. Malten bidrager med nuancer af brød, korn og karamel, og fra humlen får vi frugtige aromaer som tropiske frugter, citrus og friskt græs. Alt i alt en dejlig afbalanceret øl.

Online booking

Skal du reservere et bord, booke en ølsmagning eller booke hele Trykbar til et selskab? Dette kan du gøre igennem vores formular herunder.

© Copyright - Trykbar